Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

JEZIV PRIZOR U POTOKU: Pronađeno unakaženo tijelo, sumnja se da je u pitanju nestali…

U gornjomilanovačkom selu Ručići jutros je pronađeno tijelo nepoznate osobe, a obdukcijom treba biti utvrđeno da li je reč o Božu Iliću (19), mladiću koji je prije više od tri mjeseca nestao u ataru istog sela

U gornjomilanovačkom selu Ručići jutros je pronađeno tijelo nepoznate osobe, rekla je Tanjugu portparol Policijske uprave u Čačku Biljana Nastić. Ona je navela da su mještani u 7.20 časova u šumi, u potoku pronašli tijelo.


Policija je obavila uviđaj po nalogu zamenika Višeg javnog tužioca u Čačku, a obdukcija treba biti izvršena u toku dana, rekla je Nastić.

Kako piše beogradski “Blic”, obdukcijom treba biti utvrđeno da li je reč o Božu Iliću (19), mladiću koji je prije više od tri mjeseca nestao u ataru istog sela, od kada mu se izgubio svaki trag.

– Oko 7:20 od mještana nam je stigla prijava da je u potoku u šumi pronađen leš bez odjeće u fazi raspadanja. Stigli smo na teren i zatekli jeziv prizor. Lice je bilo neprepoznatljivo, a zvjeri su oglodale ekstremitete. Obdukcija treba utvrditi identitet osobe, ali sve ukazuje da je riječ o nestalom mladiću iz Ručića, tim prije što je tijelo pronađeno na svega kilometar od njegove kuće – rekao je izvor “Blica” iz istrage.

Božo Ilić je 21. 12. prošle godine bio sa roditeljima u porodičnoj kući u Ručićima. U kasno doba noći, potpuno gol istrčao iz je kuće u ledenu noć i otišao u nepoznatom pravcu. Otac je potrčao za njim i pitao ga gdje će, a on mu je odgovorio da mora da ide jer to jedini put spasenja za njega. Dragutin Ilić je potrčao za sinom, ali se on izgubio u mraku.

Meštani, prijatelji i policija za Božom su tragali gotovo dva mjeseca. Pretraženo je preko 50 hektara nepristupačnog terena, ali nije pronađen nikakav trag, uprkos danonoćnoj potrazi po gudurama takovskog kraja.

Izvor: Doznajemo.com/Izvori: Tanjug, Blic

Najčitanije na portalu