Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

`PROCURILE` POSLJEDNJE PORUKE PUTNIKA IZ AVIONA KOJI SE SRUŠIO: “Dogodilo se nešto strašno…”

Francuski mediji došli su u posjed poruka koje su putnici srušenog .aviona kompanije German Wings slali neposredno prije pada. U rušenju aviona u francuskim Alpama poginulo je 150 ljudi, a za sve je okrivljen kopilot Andreas Lubitz.

Avion je kopilot, navodno sklon depresiji i u emocionalnoj krizi nakon što ga je djevojka ostavila, usmjerio prema zemlji. Padali su pnih 8 minuta…


Posebno su bile potresne poruke gimnazijalaca iz Halteren Am Seea koji su se vraćali iz Barcelone, gdje su bili na razmjeni učenika.

Među njima je bila i 16-godišnja Elena Bless, koja je sanjala da će jednog dan studirati i putovati svijetom.

“Slala mi je poruke i slike preko WhatsAppa i Snapchata i bila je jako zadovoljna putovanjem. Jako se dobro provodila”, ispričala je Elenina najbolja prijateljica Philipa. Dodala je da joj je prijateljica poslala i slike na kojima je bilo svih 16 učenika koji su s učiteljicama španjolskog otputovali na učeničku razmjenu u okolicu Barcelone.

“Dosta njih je slalo poruke iz aviona, pisali su da su se ukrcali i da jedva čekaju da slete u Njemačku. Pisali su i da su kupili poklone”, ispričala je Philipa za Daily Mail.

Sedamnaestogodišnja Malin opisala je šokantne scene u školi nakon što se proširila vijest o tragediji.

“Prijateljica mi je poslala SMS poruku u kojoj je pisalo da se dogodilo nešto strašno s avionom. Kada sam došla u školu, učenici su uplakani trčali po hodnicima i vikali: “O, Bože!”. Bilo je grozno, svi su bili u šoku”, ispričala je Malin.

Izvor: doznajemo.com

Najčitanije na portalu