Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

SIRIJSKI RULET: Snajperisti iz zabave ubijaju nerođene bebe u majčinom trbuhu za paklu cigara?!

Britanski kirurg David Not koji službuje u građanskim ratom zahvaćenoj Siriji objelodanio je u Londonu da snajperisti planski ubijaju trudne žene na ulicama jer paklu cigara dobiva onaj koji uspije ubiti bebu u trbuhu!

Britanski kirurg šokiran je onim što je vidio . On je bio volonter u sirijskoj bolnici gdje je čuo priče o sirijskim snajperistima koje nagrađuju kada pogode " odabrane mete ", od kojih su najbizarnije nerođena djeca. On je otkrio da su rane na ženama i djeci koje dovode u bolnicu uznemirujuće slične.


"Kakve ozljede su imali pacijenti dovedeni ujutro, takve su imali svi tijekom dana. To je bila neka vrsta igre", rekao je kirurg." Jednog dana bio bi to hitac u prepone, drugog rana u lijevoj strani grudi , sljedećeg bi svi bili upucani u vrat", užasnut je bio doktor koji kaže da je sljedeća rana koju je vidio bila najgora u cijeloj njegovoj karijeri.

"Dvadeset godina sam liječio ljude u ratnim zonama ali nikada ranije nisam vidio da netko ciljno ubija trudnice. Pacijentice su dovođene s ranama u maternici a ne mogu ni da vam opišem koliko je to užasno", otkriva kirurg koji je pet tjedana spašavao živote operišući ranjene u Siriji.

Izvor: Kurir

Najčitanije na portalu