Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

SKANDAL: Evo na što su producenti tjerali Malu nevjestu

U Indiji se podigla velika prašina nakon epizode rijalitija “Bigg Boss” (verzija “Velikog Brata”) u kojoj je Pratjuša Banerdži, poznatija kao Anandi iz “Male nevjeste”, na užas gledalaca, podvrgnuta “liječenju” elektro-šokovima!

U jednoj od sumanutih igara koje su smislili producenti šou programa koji je veoma popularan u Indiji, da bi izliječili Pratjušu koja se prehladila, naredili su joj da pristane na šok terapiju! Glumica je izdržala 35 od 50 planiranih strujnih udara, a zatim je u suzama pobjegla sa improvizovane električne stolice!


Nakon prvobitnog šoka, oglasile su se vlasti koje su najavile istragu o ovoj torturi i to pred televizijskim auditorijumom, a tužbu spremaju i lokalne organizacije za zaštitu ljudskih prava.

Da sve bude zanimljivije, producenti rijalitija tvrde da je priča prenaduhana i da je Pratjuša bila izložena strujnim udarima slabog inteziteta koji, navodno ne mogu da joj nanesu bol, dok njene kolege iz emisije pričaju da je ona odglumila bol kako bi dobila glasove gledalaca.

Da podsjetimo, Banerdži je krajem augusta bila umiješana u još jedan skandal kada je na svom Fesjbuk profilu postavila slike u bikiniju, što je u konzervativnoj Indiji skoro pa ravno pornografiji.

Izvor: telegraf.rs

Najčitanije na portalu