Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Zvezde Granda žiri: Umalo došlo do fizičkog obračuna!

Zorica Brunclik i Dragan Stojković Bosanac umalo su se fizički obračunali zbog takmičarke u novoj sezoni „Zvezda Granda“! Ovo dvoje članova žirija šoua koji se svake subote emituje na TV Pink ozbiljno su se porječkali oko svog muzičkog ukusa, pa se samo čekalo ko će prvi zamahnuti šakom.

Ipak, iako je uvažena pjevačica mahala olovkom kao da će njome zviznuti kolegu - što je on i očekivao, pa ju je zbog toga opominjao - sve se završilo na verbalnom konfliktu. U drugoj emisiji popularnog muzičkog šoua Bosanac je pohvalio takmičarku koja se Brunclikovoj ni najmanje nije dopala. Burne reakcije koje su uslijedile zbog mimoilaženja njihovih mišljenja iznenadile su sve prisutne u studiju.


Zorica: Bosanac će njoj da snimi pjesmu. Njemu se više sviđa kako pjeva Snežana (Đurišić, prim. aut.) nego ti.
Bosanac: Mislio sam da će foršpil otpjevati kao Suzana Jovanović.
Zorica: Objasni šta ti je leglo.
Bosanac: Možeš da sjedneš, jer ćeš me udariti tim. Da li bi mogla da sjedneš?
Zorica: Neću te udarati olovkom.
Bosanac: Zorice, očito je „Farma“ ostavila uticaj na tebe. Ne smiješ me dirnuti.
Zorica: Što?
Bosanac: Zato što sve što više galamiš, nema od toga ništa.

Njih dvoje su stišali strasti, ali ovakve situacije su česte na snimanjima, jer svako ko je u žiriju žestoko se bori za svoje stavove i kandidate za koje smatraju da trebaju proći u naredni krug.

Izvor: Kurir

Najčitanije na portalu