Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Gile ostao zatečen pozivom djevojke u emisiji!

Amara Jašarspahića Gileta mnogi nazivaju kraljem bh. scene, a upravo on je gostovao u emisiji ``Večeras sa Vama``, koja se prikazuje na OTV Valentino. Gile je pored ugodnog razgovora sa voditeljicom, gledateljima pružio dosta dobre muzike uživo.

Pjevač je otkrio kako su u toku pregovori za snimanje spotova za dvije numere sa aktuelnog albuma, a priznao je kako ima veliku tremu kada su u pitanju emisije, što ipak nije slučaj sa nastupima.
Gile ostao zatečen pozivom djevojke u emisiji!


Popularni Kakanjac je rekao kako dosta radi, te da to nije nimalo lagan posao, a kaže kako je najgore bilo u avgustu kada je imao 25 nastupa bez prekida.

Po pitanju nastupa, ali i emisija Kakanjac je okrio kako ga je stid pjevati Šabanove pjesme, jer smatra kako je on jedinstven, te da to ne može svako pjevati.

Kada se javio jedan gledatelj sa Ponijera, inače njegov poznanik i rekao kako sa društvom peče rakiju, Gile je obećao kako će doći poslije emisije.

Zanimljiv je bio i poziv nepoznate djevojke, koja je uspjela zbuniti Gileta. Naime, pjevač nije uspio ni shvatiti o kome se radi, a ona je misterioznim javljanjem uputila posebne pozdrave članu pjevačevog benda. Jašarspahić se na račun ovoga poziva dobro nasmijao.

Izvor: ekskluziva.ba

Najčitanije na portalu