Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Poslušajte kako Ilma Karahmet pjeva na engleskom i turskom!

Nova zvijezda na regionalnoj muzičkoj sceni je opet iz Bosne i Hercegovine. Znate da je riječ o Ilmi Karahmet djevojčici iz Kiseljaka koja je oduševila Balkan fantastičnim muzičkim performansom u X factoru.

Ilma je nakon povratka iz Beograda zatrpana telefonskim pozivima, čestitkama, pohvalama. Iako je zatrpana pozivima za gostovanje na raznim radio i tv stanicama Ilma je pronašla vremena i sa svojim mentorom, virtuozom na gitari, gospodinom Akom Hukelićem slušatelje Radija M počastila live izvedbom nekoliko pjesama.


U razgovoru sa Mirsadom Ibrićem istakla je da želi ostati ista kakva je bila prije nasupa na X factoru te da joj je muzika glavni pokretač u životu. Zahvalnost za ovakav uspijeh kako je kazala duguje svojim roditeljima ali i akademiji Pink Panter u kojoj se muzički educira. Svojim izvedbama pjesama različitih muzičkih pravaca oduševila je slušatelje Radija M.

Nema sumnje da će njena karijera ići samo uzlaznom putanjom skormna je , kulturna i zrela za svoje godine. Sa obije noge na zemlji čvrsto i odlučno gleda u budućnost koja je definitivno blistava.

Snimak emisije i fantastične izvedbe mlade muzičke dive možete poslušati OVJDE.




Izvor: ekskluziva.ba

Najčitanije na portalu