Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

SRAM GA BILO: Pretukao djevojku nekoliko dana nakon teške operacije raka!

Camille Grammer bivša je supruga slavnog glumca Kelseyja Grammera koji se proslavio ulogom u seriji `Fraiser`.

Camille je poslije rastave braka pokušala pronaći sreću u zagrljaju Dimitrija Charalambopoulosa. Nažalost, par je u posljednjih par mjeseci ulazio u sukobe, a naposljetku je to rezultiralo i fizičkim napadom na Camille.


Sve se odigralo prije dvije sedmice kad je par posjetio jedan hotel u Teksasu, a tamo je došlo do svađe. Dimitri je uhvatio Camille za kosu i njezinom glavom lupao o namještaj po sobi.

Da situacija bude još gora, Dimitrij je Camille napao samo nekoliko dana nakon operacije maternice zbog raka endometrija.

Prema pisanju TMZ-a, Camille je početkom sedmice objavila da je bila žrtva nasilja na Twitteru, a sad je otkriveno i ko je krivac.

Zbog cijelog incidenta reagirala je policija, a Dimitri Charalambopoulos dobio je zabranu pristupa bivšoj djevojci. Osim što joj je prilikom napada isčupao pramen kose, Dimitri joj je i smrskao mobitel.

Podsjetimo, Camille i Kelsey Grammer u braku su bili 13 godina te imaju dvoje djece, a rastali su se 2011. godine. To mu je bio 4. brak, a sad je u braku s Kayte Walsh.

Izvor: dnevnik.hr

Najčitanije na portalu