Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Adil: Ana, molim te, vrati mi se!

Pjevač Adil Maksutović prvo je pretukao Džejovu kćerku, suprugu Anu Ramadanovski, zatim sve demantovao, a sada je moli da mu se vrati.

Naime, Adil već danima strahuje za svoju bezbijednost, ali je uplašen i zbog reakcija publike, pa se na sve načine trudi da vrati Anu. Moli je da sve demantuje kako bi nastavili da žive zajedno.
Adil: Ana, molim te, vrati mi se!


Pjevač je svjestan koliko je njegov napad na Džejovu kćerku uticao na njegovu dalju karijeru, te je otkazao sve nastupe do kraja ove godine. Sada je spreman na sve kako bi vratio staru sliku o sebi u narodu. Maksutović je svjestan da su ga fanovi, koje je ranije imao u velikom broju, sada omrzli, te da mu je karijera na klimavim nogama.

- Adil nije vjerovao da će se ovolika hajka dići nakon što je objavljeno da je pretukao svoju nevjenčanu suprugu Anu, a posebno ga je pogodilo što su mu mnoge kolege okrenule leđa. Nije siguran kako će publika reagovati kada se pojavi na sceni, a nakon mnogobrojnih komentara na internetu, uplašen je i za svoju bezbijednost – priča izvor blizak pjevaču za “Alo”.

Maksutović ne smije ni da izađe Džeju na oči, budući da mu je iskusniji kolega pomogao dosta u građenju karijere.

Izvor: Alo.rs

Najčitanije na portalu