Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

PONOVO SKANDAL NA FARMI: Ubiću te od batina! - VIDEO

Pjevačica Katarina Grujić izgubila je živce i krenula je da bije Jelenu Golubović, ali ju je u tome spriječio dečko Boris Stamenković. Zvezda Granda se žestoko posvađala sa rediteljkom jer joj je spomenula roditelje.

Pjevačica je nekontrolisano urlala na glumicu i počela da joj prijeti batinama. Kaća je prvo Jeleni rekla da prestane da govori jer želi da spava. Okrenula joj je leđa, pokrila se preko glave, ali rediteljka ju je neprestano provocirala i spominjala Grujićeve roditelje.
- ``Je l ti diram porodicu! Jesam li ti jednog trenutka rekla majka, otac, ili bilo ko? Jesam li ti rekla?! Ne diraj mi ni majku ni ocu. Nemoj da ti dođem da te slomim, ološu nevaspitani!

Mene su tako vaspitali, a kako su tebe``, urlala je Kaća.  Skočila je iz kreveta i krenula da udari Jelenu, ali su je Edin Škorić i dečko Boris Stamenković spriječili.

``Kako su tebe vaspitali. Obrati se svojoj mami i tati nek oni tebe pozdrave. Kunem ti se, jednu riječ reci, ubiću te od batina! Je l ti jasno?!``, bijesnela je pjevačica.

``Pusti je, nemoj da se nerviraš. Iskuliraj. Vidiš da traži``, smirivao ju je Edin.
``Pozdravili su te mama i tata``, ponavljala je rediteljka, a Grujićeva je napustila sobu.



Izvor: Kurir

Najčitanije na portalu