Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

ZA PJEVAČE 'NA CIJENI' KRIZE NEMA: Koliko para će Dino Merlin 'ukeširati' na elitnoj novogodišnjoj zabavi u Budvi?!

U Budvi će goste za doček Nove godine zabavljati popularni pjevač Dino Merlin, gdje bi se trebalo okupiti oko 50.000 ljudi, prenose Novosti.rs.

Dobar program predviđen je i za 1. januar, kada će na trgu ispred zidina Starog grada pjevati Željko Joksimović i Bajaga i instruktori. Ovogodišnji program u Budvi biće najduži do sada – kreće već 29. decembra dječijim programom koji će voditi Minja Subota, a potom će koncerte održati Leontina i Tijana Dapčević.


Zabava je predviđena i za 30. decembar kada će pjevati Jelena Rozga.

Kako prenose Novosti.rs., 30., 31. i 1. januara će uz regionalne zvijezde publiku zabavljati i po jedan crnogorski muzičar.

Doček 2014. organizuju Opština Budva i to uz pomoć sponzora, a direktorica Turističke organizacije Budva Jelena Rađenović iznijela je u javnost i podatak da je za organizaciju dočeka na otvorenom ove godine uloženo oko 200.000 eura.

No, to nije sve... I ostatak crnogorskog primorja bit će za doček Nove 2014. godine stjecište najvećih estradnih zvijezda iz regiona, što bi, kako smatraju u Turističkoj organizaciji Crne Gore, trebalo da bude garant dobrog provoda, prenosi agencija "Tanjug". Crnogorski hotelijeri saopštili su da će cijne dočeka i smještaja biti na nivou prošlogodišnjih.

Ko ima para za luksuzni 'Splendid', u novogodišnjoj noći će ga zabavljati Severina, a društvo će joj praviti i Petar Grašo. U hotelu “Kvin of Montenegro” nastupiće Sergej Ćetković i Goca Tržan, dok će goste u hotelu “Mediteran” zabavljati Miroslav Ilić.

U petrovačkom hotelu “Palas” glavna zvezda biće Zdravko Čolić, a za dobar provod pobrinuće se i Vesna Zmijanac.

Naravno, visina honorara popularnih pjevača za javnost nije poznata, no znajući da Dino Merlin nigdje ne nastupa bez 'dobrog razloga', za očekivati je da bh. kantautor i ovo novogodišnje slavlje uveliča sa više desetina hiljada eura. A ni Crnogorci nisu cicije, pa je poznato da za elitne fešte plaćaju i više nego izdašno.

Za pjevače 'na cijeni' - krize nema!

Izvor: Novosti.rs

Najčitanije na portalu