Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

NOVO LICE FEDERALNE TV: Evo kako izgledaju Vijesti FTV-a kada ih vodi ambiciozna manekenka... - VIDEO

Nedugo nakon što se lijepo lice bh. manekenke Danielle Mijatović ukazalo u podnevnim Vijestima FTV-a, i na internetu se pojavio video snimak informativne emisije koju vodi ova tamnoputa ljepotica... Pogledajte kako izgledaju Vijesti kada ih vodi manekenka!

danijela mijatovićU godinama prije rata. na nekadašnjoj TV Sarajevo pred kamerama se nije mogao pojaviti niti novinar niti voditelj koji nije imao besprijekornu dikciju i bio apsolutno bez ijedne govorne mane. O ostalim profesionalnim potencijalima koje su televizijski kadrovi morali posjedovati danas je suludo govoriti. Jer, na malim ekranima doslovno se može pojaviti svako...

Nažalost, u ovu priču uklopila se i Federalna televizija koja je za jednu od svojih informativnih emisija angažovala neiskusnu manekenku!!! Nedugo nakon što se lijepo lice bh. manekenke Danielle Mijatović ukazalo u podnevnim Vijestima FTV-a, i na internetu se pojavio video snimak informativne emisije koju vodi ova tamnoputa ljepotica, pa čitaocima koji nisu imali prilike da je vide ostavljamo da sami sude kako se u tome snašla.

A nama ostaje da se pitamo gleda li iko od urednika FTV-a ono što se emituje u programu ovog javnog servisa ili je menadžment ove tv kuće naprosto poželio da unese dozu humora u ionako kataklizmične vijesti, pa je gledaocima priuštio makar malo smijeha u podnevnim Vijestima.            

Uostalom, pogledajte sami!


Manekenka vijesti by minimalac1

Izvor: depo portal

Najčitanije na portalu