Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

IZGLEDA DA SE UNAPRIJED ZNA POBJEDNIK: Velika tajna X Factora izašla na vidjelo!

Ako se ne dogodi nešto što bi u potpunosti promijenilo volju publike, Danijel Kajmakoski iz Skoplja biće pobjednik prvog balkanskog izdanja ``X faktora``, saznaje se iz izvora bliskih produkciji.


- Danijel je u dosadašnjim emisijama osvajao nevjerovatnih 60 odsto od svih pristiglih glasova, dok su ostali učesnici dijelili preostalih 40 odsto. Na ovaj odnos u glasovima nije uticalo ni to što je iz nedjelje u nedjelju sve manje takmičara. Ako on ne napravi nešto što bi publiku u potpunosti odvratilo od glasanja za njega, mislim da će njegov put do trijumfa u finalu biti prilično lagan. Nemoguće je zamisliti šta bi drugi morali da urade ne bi li nadoknadili razliku u glasovima, tako da je gotovo izvijesno da je sada sve na njemu i da jedino sam sebi može naškoditi - kaže dobro obaviješteni izvor.

Producenti ``X faktora`` nisu željeli da komentarišu saznanja.

- Nemamo komentar - saopšteno je iz PR službe emisije.

Finale prvog ``X faktora`` održaće se u februaru u Kombank areni, a pobjednik će osvojiti turneju, izdanje za ``City records`` i ``Sony music``, dva video-spota, PR podršku, automobil i novčanu nagradu.

Izvor: pressonline.rs

Najčitanije na portalu