Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

KAKO JE GOCA "ZLOČASTA": Napustio Farmu, kćerku još uvijek nije vidio jer...!

Nakon što je prije nekoliko dana Ivan Marinković izjavio da mu bivša supruga Goca Tržan, i poslije izlaska sa “Farme”, ne dozvoljava da vidi kćerku Lenu, pjevačica je na svom Tviter profilu napisala da je on sam kriv za ovu situaciju kao i da je pokazao svoje pravo lice kada je u rijalitiju vrijeđao žene i stalno psovao.


Nekoliko žena je na Tviteru kritikovalo pjevačicu zato što ocu ne dozvoljava da poslije četiri mjeseca posjeti dijete, a kada je jedna od njih napisala da bi Goca trebalo da bude ponosna na to kako se Ivan ponašao na “Farmi”, Tržan je odgovorila: - Tačno, naročito kad je vrijeđao žene, prostačio i pljuvao ljude. Imam na šta da budem ponosna, hvala ti.

Poslije toga je jedna tviterašica Gocu nazvala najvećim zlom zato što ocu mjesecima uskraćuje pravo da vidi kćerku, što je pjevačica prokomentarisala sljedećim riječima:

- Gospođo, uz dužno poštovanje, otac je sam izabrao da je ne vidi. I dok ja nisam u Beogradu, jer radim da dijete prehranim, neće je vidjeti.




Izvor: Telegraf.rs

Najčitanije na portalu