Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

OVO JE PAR KOJEG JE SINOĆ PREGAZIO VOZ NA PRUZI: Bili su mladi i zaljubljeni… - FOTO

Šibenska policija sinoć je kratko izvijestila o tragediji koja se dogodila kod željezničke stanice Ražine. U naletu željezničke kompozicije smrtno su stradale dvije osobe. Nesreća se dogodila nešto prije 22.30 sati. Stradali su 17-godišnja djevojka i 20-godišnji mladić.

Roditelji 17-godišnje djevojke koja je stradala sinoć pod vlakom u Ražinama vijest o njenoj smrti doznali su dok su bili u Vukovaru. Odmah su se uputili kući.


“Jutros čujem da su hodali prugom, gdje stalno mladi hodaju na putu iz trgovačkog centra Dalmare, i da su na ušima imali slušalice, slušali muziku, pa nisu čuli dolazak lokomotive. Uzalud im je 28-godišnji strojovođa, momak iz Perkovića, signalizirao i trubio. Strašno je to što se dogodilo, tako mlada cura, ima i malu sestru koja tek ide u drugi razred osnovne škole”, ispričao je za lokalni portal ŠibenikIN susjed.

17-godišnjakinja i mladić koji je poginuo, bili su u ljubavnoj vezi.

“Sinoć, 6. 1. oko 22 20 sati u Ražinama na ulazu na željeznički kolodvor je došlo do naleta vlaka koji je prometovao na relaciji Šibenik-Perković na dvije osobe koje su smrtno stradale i to maloljetnica s područja Šibenika i 20-godišnjak iz Konavala, a koji su hodali željezničkom prugom. Vlakom je upravljao 28-godišnji strojovođa iz Perkovića. Očevidom na mjestu događaja je rukovodio Županijski državni odvjetnik, a nazočan je bio i prometni vještak. O ovom događaju slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.”, izvijestila je jutros policija.

Prema pisanju portala Šibenik.in, vlak broja 5828 krenuo je u 22.20 sati iz Šibenika prema Perkoviću, samo nekoliko minuta kasnije, na Ražinama pod nadvožnjakom, naletio je na dvoje mladih ljudi. Strojovođa je navodno signalizirao i kočio, no mladić i djevojka hodali su po pruzi i nisu se micali, a vlak se nije stigao zaustaviti.

Na mjesto tragedije izašli su državni odvjetnik i vještak za željeznički promet te više istražitelja kako bi utvrdili što se dogodilo. Zasad nije poznato radi li se o tragičnoj nesreći ili samoubistvu, no vjerovatno se radi o nesreći.

Na mjestu na kojem se dogodila nesreća nema obilježenog pružnog prijelaza, no mnogi lokalni stanovnici tuda hodaju prugom jer im je to najbliži put do kina i kafića.

Izvor: Index.hr

Najčitanije na portalu