Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

OD NJEGA SE NIJE OČEKIVALO OVAKVO PONAŠANJE: Željko Joksimović odbrusio takmičarki X Factora!

Tek je druga ``live`` emisija ``X faktora``, a već su počele da sijevaju varnice! Nakon nastupa Tamare Milanović koja je sama birala pjesmu od Rijane ``What now``, Željko Joksimović je mladoj takmičarki zamjerio loš izbor pjesme i nadmjenost u ponašanju.

Tamara Milanović je do sada bila jedan od hvaljenijih tamičera ``X faktora``. Ne samo šo je publika voljela već je i žiri još od prvih audicija uspjela da pridobije nježnim vokalom. Međutim, od početka ``live`` emisija Tamara je pokazala tvrdoglavost kada je izbor pjesama u pitanju što je dokazala ne slušajući svog mentora Kikija Lesandrića u savjetima oko pjesama.


Već dvije emisije ona pjeva pjesme koje joj po žiriju ne leže i u kojima njen nježni glas ne može da dođe do izražaja. U ovoj emisiji odlučila se za Rijaninu pjesmu ``What now`` koja joj po mišljenju žirija opet nije legla.
- Super je scenografija i sve izgleda svjetski, ali tebi ovakve pjesme ne leže. Ja ne znam da li je Kiki birao pjesmu, a mislim da nije. Ko god da je birao napravio je jako loš izbor. Ti se i pored toga ponašaš kao da si u nekom svom svijetu, imaš svoju muziku i briga te za sve oko sebe -bio je surov ali iskren Željko.

Njegovo izlaganje je Tamara prekinula rekavši: - Ok, hvala, što je Željka još više razljutilo i natjeralo da odbrusi mladoj takmičarki.

- Evo opet si to uradila. Ne možeš tako da se ponašaš. Moraš da saslušaš kada ti drugi daju savjete i da naučiš da podneseš kritiku.

Ni ostali članovi žirija nisu imali riječi hvale za Tamarin nastup. Svi su se složili da je napravila loš izbor pjesme i da podhitno treba da se vrati na nježne tonove koje je pjevala na početku takmičenja.

Izvor: Blic.rs

Najčitanije na portalu