Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

PROFITIRALA: Pogledajte šta je Severina dobila od portala index.hr za skandalozni video koji su objavili prije par godina

Nakon suđenja koje je trajalo devet godina sudskih, od 2004., kada je portal Index.hr objavio fotografije s njenog vrućeg “kućnog videa”, Severina je postala vlasnik logotipa i imena tog hrvatskog portala.

Kako piše Jutarnji list, na zaštićeni žig u vlasništvu tvrtke Prva stranica, dugogodišnjeg nakladnika jednog od najčitanijih portala www.index.hr, pjevačica je nedavno zabilježila ovrhu (prinudnu naplatu) u Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo.


Nakon pravomoćnosti rješenja, koje je prema saznanjima Jutarnjeg lista nastupilo u nedjelju, 5. januara, vještaci će procijeniti stvarnu vrijednost, a Severina svoju odštetu naplatiti prodajom žiga “index” na javnoj dražbi.

Naime, iako je sud još prije pet godina donio odluku prema kojoj firma zbog objavljenih fotografija mora Severini isplatiti odštetu od 100.000 kuna, to se do danas nije dogodilo.

Severina i njezin odvjetnički tim zato su se, nakon brojnih mjera i pokušaja ovršavanja indexovih računa, odlučili na jedinu preostalu mjeru – uzet će portalu ono najvrjednije što ima: njegovo ime! – piše Jutarnji list.

- Ne znam točno o čemu je riječ, osim da Index nikad nije bio u vlasništvu Prve stranice, a domena ne potpada pod žig – izjavio je Matija Babić, vlasnik portala Index.hr.

Severinin menadžer Tomislav Petrović je za Večernji list rekao da ne može javno govoriti koji će biti sljedeći koraci.

Najčitanije na portalu