Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Jelena Golubović goste kafane gađala stolicama i polivala vodom...

Pobjednica “Farme 5” Jelena Golubović proslavila je Dan zaljubljenih bez vjerenika Čupe Kalača u kafani, u kojoj je poslije nekoliko čašica alkohola napravila lom i goste gađala stolicama i polivala ih vodom!

Ona je u prestoničku kafanu “Sipaj, ne pitaj” došla sa četiri drugarice i sve vrijeme se sa nekim dopisivala preko mobilnog telefona, a kad su muzičari počeli da sviraju pjesme Cece Ražnatović, koje Jelena obožava, rediteljka je skočila i zajedno sa njima pjevala.


Onda je iznenada podigla stolicu i počela njome da zamahuje ka gostima koji su je u čudu gledali i sklanjali se. Dok se ona vrtjela sa stolicom iznad glave, prišao joj je gazda i zamolio da to ne čini.

Ona je tada bacila stolicu ka gazdi, a on je uspjeo da je uhvati! Okrenuo se, a Jelena ga je polila vodom iz čaše i gađala ledom. Jedva je uspjeo da joj objasni da ne može tako da se ponaša zbog ostalih gostiju, pa se ona nakratko smirila i nastavila da đuska. U jednom trenutku je čak i skočila na gazdina leđa, zbog čega se on našao u čudu - priča za “Alo” jedan od gostiju.

Dok je pravila feštu, njene drugarice su se sve vrijeme smijale, a na savjete gostiju da treba da je smire, rekle su da ona samo hoće da privuče pažnju i da neće biti agresivna. Jeleni je očigledno Čupo mnogo nedostajao u noći koja je posvećena zaljubljenima, zbog čega se trudila da zaboravi kako u tom trenutku nisu zajedno. Ova vesela ženska petorka kafanu je napustila tek u tri sata iza ponoći!

Izvor: Alo.rs

Najčitanije na portalu