Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

POTPUNI DEBAKL HRVATSKE PJEVAČICE: Arena prazna, kolege iz Srbije bojkotovale koncert!

Za prvi nastup hrvatske pjevačice nakon 25 godina u Beogradu od samog početka nije vladalo nikakvo interesovanje, ni publike, ali izgleda i VIP ličnosti. Pjevačica je uspjela da privuče pažnju 1.500 ljudi, iako Kombank Arena prima oko 20.000 duša.

Kako je javio Kurirov reporter sa lica mesta, Kombank arena nikad nije bila praznija, a ispred VIP ulaza nema apsolutno nikoga.


Koncert je počeo, a Doris Dragović pjeva pesmu “Marija Magdalena”. “Srce mi veoma jako lupa. Hvala vam najlepše dragi prijatrelji. Drago mi je što smo se sreli u ovako lijepom danu. Želim vam ako još niste, da se večeras zaljubite”, pozdravila je Doris beogradsku publiku.

“Čulo se dobrih glasova. Neki bolje pjevaju od mene. Mi smi ipak nazvali koncert po istini”, rekla je Doris i zapevala “Malo mi za sriću triba”.

Na sceni se Doris pridružila mlada zvijezda u nastajanju Ilma Karahmet, koja se takmiči u šouu “X factor”. Njih dvije su u duetu otpevale pjesmu “Sudnji dan”.

Iako je koncert već u poodmakloj fazi, niko od kolega iz Srbije nije došao da podrži Doris.

Iako već tri mjeseca traje kampanja za njen koncert 14. februara, ona je prodala nešto više od 1.000 karata.

Podsjetimo, Doris Dragović nije prodala više od petsto karata i za svoj osmomartovski koncert u novosadskom Spensu, zbog čega su organizatori bili prinuđeni da njen “spektakl” izmeste u malu dvoranu, čiji je kapacitet oko tri hiljade mjesta.

Izvor: doznajemo.com

Najčitanije na portalu