Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Veliki šok za sve gledaoce emisija Grand Produkcije!

Saša Popović prodao je ``Grand produkciju``, saznaje Kurir! Novi vlasnik je američka kompanija KKR investment, koja je od 2013. godine kupila većinski paket kablovske mreže SBB. Novi vlasnik ``Granda`` je globalni investicioni fond KKR, čija se imovina procjenjuje na 83,5 milijardi dolara.


Za sada nije poznato po kojoj cijeni je kupljen ``Grand``, ali se spekuliše velikim brojkama. Saradnja između ``Grand produkcije`` i televizije Pink počela je 3. decembra 1998. godine, kad je prvi put emitovan ``Grand šou``, i taj datum smatra se rođendanom ove diskografske kuće. Nekoliko godina kasnije na istoj televiziji počela je da se emituje ``Grand parada``, a 2004. takmičenje mladih pjevača pod nazivom ``Zvezde Granda``.

Podsjetimo, saradnja Pinka i ``Granda`` zapala je u krizu u avgustu 2010, kad je ``Grand produkcija`` za 15.000.000 eura namjeravala da pređe na tadašnju televiziju Foks. Uz velike napore prevaziđene su nesuglasice i saradnja je nastavljena.

Izvor: Kurir

Najčitanije na portalu