Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

U NAŠEM SUSJEDSTVU: Danima bio pokraj tijela majke koju je okrutno izbo nožem...

U spavaćoj sobi stana u Ulici Vladimira Ruždjaka na zagrebačkoj Savici danima je ležalo tijelo nesretne žene koja je više puta izbodena kuhinjskim nožem po tijelu, zbog čega je i preminula...

M. G. (36) mirno je stajao pored izmasakriranog tijela svoje majke Jasne G. (64). U spavaćoj sobi stana u Ulici Vladimira Ruždjaka na zagrebačkoj Savici danima je ležalo tijelo nesretne žene koja je više puta izbodena kuhinjskim nožem po tijelu, zbog čega je i preminula.


Lokva krvi u spavaćoj sobi

Stariji brat Danko G. (38), koji se još davno odselio i zasnovao obitelj, dugo je pokušavao dobiti majku na telefon. Kako nije odgovarala, zabrinuo se i odlučio provjeriti što se događa pa se u srijedu rano ujutro zaputio u stan. Više je puta pokucao na vrata, ali nije bilo odgovora. S njim su tada bile i sestra ubijene Jasne te susjeda s drugog kata zgrade. Danko G. izvadio je ključ stana i polagano otključao vrata. Na prvu je izgledalo kao da nema nikoga, ali kada je ušao u spavaću sobu, dočekao ga je stravičan prizor. Majka mu je prekrivena krvlju ležala na podu, a M. G. skamenjen je stajao pokraj nje.

– Nikada ništa strašnije nisam vidjela ni na filmu. Nemojte me, molim vas, tjerati da se prisjećam te scene, nije da ne bih, ali sada stvarno nisam sposobna o tome razgovarati – još pomalo u šoku rekla nam je susjeda koja je bila s Dankom G. u trenutku kada su ušli u spavaću sobu.

Prestravljeni trojac odmah je nazvao policiju i Hitnu, a M. G. prevezen je u jednu zagrebačku bolnicu. Kako se radi o osobi sa psihičkim poteškoćama, policija s njim još nije uspjela obaviti obavijesni razgovor, zbog čega on trenutačno službeno i nema status osumnjičenika.

Znao je izgubiti kompas

– Miro ili Đeri, kako ga svi mi u kvartu zovemo, inače je miran i povučen, ali tu i tamo zna potpuno poludjeti. Često igra košarku, a prošlo ga je ljeto jedan osnovnoškolac slučajno pogodio loptom u glavu. Izgubio je kompas, otišao doma po noževe i onda je po igralištu počeo bijesno naganjati tog dečka. Sva sreća pa ga je starija ekipa koja je bila na igralištu uspjela smiriti, ali bio je to šokantan prizor – prepričavaju nam njegovi poznanici. Dodaju da nije bio zaposlen te da je tu i tamo znao otići do kladionice, a svako jutro oko osam sati dolazio bi u lokalnu trgovinu i uvijek uzimao samo četvrt kruha.

Izvor: vecernji.hr

Najčitanije na portalu