Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Kajmakoski bi u Americi bio milioner! Pogledajte koje se nagrade dodjeljuju pobjednicima "X Faktora" u svijetu... + VIDEO

U nedjelju uveče završena je prva sezona "X Faktor" Adria, a pobjednik Daniel Kajmakoski dobio je 10.000 eura i automobil mini kuper.. Da je pobijedio u američkom ili britanskom šou osvojio bi više od milion dolara!

Američki "X Faktor": U prve dvije sezone novčana nagrada je iznosila čak pet miliona dolara, dok je prethodne sezone bila smanjena na milion. Osim pozamašne svote novca, pobjednik je  dobio i ugovor za album i snimanje nekoliko spotova.


Australijski "X Faktor: Prema pravilima takmičenja pobjednik australijskog "X Factora" dobija nagradu u iznosu od 330.000 dolara.

Britanski "X Faktor": U Velikoj Britaniji ukupan nagradni fond iznosi oko 1,7 miliona dolara, s tim što pobjednik  dobija novčanu svotu od 250.000 dolara, dok se ostatak odnosi na ugovore za snimanje albuma.

"X Faktor" Adria: Pobjednik prve sezone "X Faktora" Daniel Kajmakoski je za prvo mjesto dobio ugovor za snimanje albuma, dva spota, 10.000 eura i automobil "mini kuper".





Izvor: Blic.rs

Najčitanije na portalu