Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

NAPOKON SE DOZNALA ISTINA: Ovo je fudbaler zbog kojeg je Sara Grković sestru blizanku izbola nožem, on kaže…

Sve do zadnjeg dana januara 22-godišnje jednojajčane blizanke Sara i Dajana Grković bile su poznate samo u riječkome kraju gdje su svojim egzotičnim izgledom privlačile pažnju.
Međutim, kad je sestrinska ljubomora tog kobnog 31. januara u večernjim satima eskalirala u njihovom stanu u suterenu zgrade na kućnom broju 30 riječke Ulice Braće Bačić, za blizanke Grković pročulo se na svim kontinentima.

Njihova majka Avdija od bola i nevjerice ne zna šta da kaže jer joj je jedna kćerka u zatvoru, a druga na bolničkoj postelji s dvije ubodne rane.
Kćerkama je, pričaju susjedi, majka Grković dala sve. Za vrijeme krvavog obračuna, ona je bila 500-tinjak kilometara dalje u jednom njemačkom gradu gdje je brinula o svojoj teško bolesnoj majci.
Nije zauzela ničiju stranu. Jednako ih voli i kudi za agoniju i sramotu koju su joj priuštile jer Rijekom kruže priče koje dopiru u svaki ugao, svaki kafić… Blizanke Grković danima su top tema.
– Razdvojio ih je fudbaler. Onaj zgodni Dalmatinac. Nekad je igrao za Hajduk, sad je u NK Zadar na posudbi iz NK Rijeka. Ma znate, onaj Drago Gabrić što je u intervjuima govorio da na djevojci prvo primijeti nokte, pa tek onda ostalo. Dobar dečko. Dobar igrač, ali očito prefatalan za sestre. Možda se ni sam nije mogao odlučiti koju odabrati – priča jedan od poznanika sestara Grković.
Dodaje da je bilo samo pitanje dana kada će “ponašanje Sare i Dajane krenuti krivim tokom jer su se često znale čudno ponašati, iako su rijetko viđane zajedno u društvu”.
Pokušavajući razbiti ovu misteriju, Jutarnji list je okrenuli smo broj telefona mladog fudbalera Drage Gabrića.
– I šta bih ja sad na to trebao reći? Doviđenja! – bilo je sve što je prokomentirao Drago Gabrić nakon što je čuo razlog poziva.
blizanke-grkovic
(Doznajemo.com/Jutarnji.hr)

Najčitanije na portalu