Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

BALKAN NA NOGAMA: U Beogradu ranjen Turčin… Evo i detalja…

- U pucnjavi u jednom beogradskom klubu u toku noći ranjen je mladić od 26 godnina, turski državljanin

U jednom beogradskom klubu, u toku noći, ranjen je turski državljanim (26), saopštio je MUP Srbije, javlja Anadolu Agency (AA).


Kako je za AA potvrdila portparol Hitne pomoći Nada Macura, mladić je nakon dva časa posle ponoći zadobio ustrelnu ranu u predeo grudnog koša.

"U 2.25 časova nakon ponoći javljeno nam je da je u Takovskoj ulici na uglu sa Dalmatinskom, u jednom klubu ranjena jedna osoba. Radi se o muškoj osobi od 26 godina, turskom državljaninu, sa ustrelnom ranom u predelu grudušnog koša, ispod desne pazušne jame. Mladić je bio svestan i komunikativan, ali s obzirom na ustrelnu ranu, prevežen je u Urgentni centar. Nezvačino sam saznala iz obezbeđenja da on nije bio meta“, rekla je za AA Nada Macura.

U saopštenju MUP-a navodi se da je mladića metak pogodio kroz vrata, kada su nepoznati počionici, trojica njih, nakon što su izbačeni iz kluba pucali iz vozila u okretu, u pravcu obezbeđenja. Tom prilikom je jedan od metaka probio drvena vrata i naneo tešku telesnu povredu turskom državljaninu koji se nalazio u klubu ispred dela za garderobu, navedeno je u saopštenju MUP-a Srbije.

Uviđaj je u toku i policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja i pronalasku počinioca.

Izvor: CIK.ba/AA

Najčitanije na portalu