Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

I NJIMA JE OTKUCALO, RAZVODE SE...

Nick Cannon je podnio zahtjev za razvod od Mariah Carey. 34-godišnji komičar i producent je potvrdio da je zahtjev za razvod podnio još 12. decembra 2014. godinje, nakon što se dogovorio sa Mariah.

TMZ piše da je par dogovorio detalje razvoda početkom decembra i vjerovatno su pregovori bili razlog što je pjevačica tri sata kasnila na snimanje svog nastupa u Rockefeller centru povodom godišnje božićne ceremonije.
Ranije se govorilo kako Nick i Mariah zajednički rade na formuliranju izjave za medije o njihovom razvodu. Par se naime, želio usaglasiti oko svega što će javno govoriti na ovu temu, budući da se ranije Nick izletio pred novinarima kada im je rekao da njih dvoje žive u odvojenim kućama, i da se njihov zajednički dom u New Yorku renovira.
Od tada su i krenule spekulacije o razvodu. Mariah i Nick su se vjenčali na tajnoj ceremoniji na Bahamima nakon šest sedmica zabavljanja. 2011. godine su dobili blizance Moroccana i Monroe., piše britanski Helloo magazin.
Izvor: AZRA

Najčitanije na portalu