Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

DVOSTRUKO UBISTVO OKO 18 SATI U GRAČANICI: Ubijeni Zijad Džinić zvani Zike i Samir Turkušić zvani Turpija

Dvostruko ubistvo dogodilo se večeras oko 18.20 sati u Gračanici. Čitavo mjesto je u šoku! Muškarac inicijala M. N. pucajući iz vatrenog oružja ubio je 42-godišnjeg i 39-godišnjeg muškarca. Nakon toga se predao policiji.

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK), Izudin Šarić potvrdio je novinarima ovu informaciju.
– Malo iza 18 sati M. N. je ušao u jedan ugostiteljski objekat u Gračanici, te iz lovačke puške ubio dva muškarca. Odmah nakon dvostrukog ubistva predao se policiji – kazao je Šarić, prenosi Bportal.
Doznajemo da je riječ o caffeu “Trio” te da je počinitelj stradalima ispalio hice u glavu iz lovačke puške. Nije im bilo pomoći.
Ubistvo se dogodilo u gračaničkom naselju Luke, a kako se nezvanično doznaje, ubijeni su Zijad Džinić zvani Zike iz pribave i Samir Turkušić zvani Turpija iz Gračanice.
Na lice mjesta, a kako bi bio obavljen uviđaj, izašli su pripadnici MUP-a TK i dežurni tužitelj Tužilaštva Tuzlanskog kantona.
Istraga bi trebala utvrditi okolnosti i motiv ovog zločina.
Izvor: Doznajemo.com

Najčitanije na portalu