Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

ELEKTRIČNOM BRUSILICOM ISKASAPIO TIJELO: Sarajlija brutalno ubio beogradskog biznismena

Beogradska policija privela je Obrena Z. (35) zbog sumnje da je ubio Draga Mašulovića, i određeno mu je zadržavanje od 48 sati. Informaciju o tome jučer je objavio srbijanski ministar policije Nebojša Stefanović, a danas su se doznali novi detalji.

Policija je po naredbi sudije za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu izvršila pretres stana i drugih prostorija u kojima živi osumnjičeni. Tom prilikom, na spratu stana u pomoćnoj prostoriji pronađeni su dijelovi tijela za koje se osnovano pretpostavlja da pripadaju žrtvi.
Mediji prenose da je Obren Z. dijelove tijela držao u frižideru smještenom u pomoćnoj prostoriji.
Osim Obrena uhapšeni su i njegov otac i brat koji su osumnjičeni da su mu pomagali u ubistvu.
Podsjetimo, 1. februara tijelo Drage Mašulovića, oca nekadašnjeg košarkaša Vladimira Mašulovića, koji je igrao za KK Crvena Zvezda, bez ruku i nogu pronađeno je u podrumu zgrade u ulici Jovanke Radaković 80. Pretpostavlja se da je Mašulović najprije svirepo mučen, a onda ubijen i iskasapljen električnom brusilicom.
Mašulović je nestao u četvrtak 29. januara i tada je njegova porodica počela da traga za njim.
Porijeklom iz Sarajeva!?
Obren Zirojević (35), koji se sumnjiči da je na brutalan način na smrt iskasapio srbijanskog biznismena Dragu Mašulovića (60), porijeklom je iz Sarajeva.
Ovu informaciju, koja može da se pronađe na njegovom Facebook profilu, potvrdila nam je njegova dalja rodbina, koja živi u Gacku, odakle je rodom Obrenov otac Budimir.
“Ja sam s njegovim ocem išao u školu, živjeli su u selu Brajevići, kod Gacka, odakle se Budimir odselio u Sarajevo, gdje su se rodili Obren i njegov brat”, rekao nam je njihov dalji rođak, dodajući da misli da imaju dvojno državljanstvo, BiH i Srbije.
I mnoge Sarajlije koje smo kontaktirali, kazale su nam da je u njihovom gradu nekada živio momak pod ovim imenom i prezimenom, ali se prije nekoliko godina odselio zajedno s cijelom porodicom u Srbiju. Međutim, nisu mogli sa sigurnošću da potvrde da se radi o ovom Zirojeviću, pišu Nezavisne.
Podrum-policija
Snimak privođenja
Ubica je Mašuloviću prvo smrskao lobanju šipkom, a kada je već bio mrtav, odsjekao mu ruke skoro do ramena i noge do koljena. Potom je izmasakriran leš odnio u Dragov magacin u podrumu zgrade, gdje su ga pronašli stanari i odmah o tome obavijestili policiju.
Pogledajte policijski video-snimak privođenja Obrena Z….
Izvor: Doznajemo.com

Najčitanije na portalu