Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

GREŠKOM OTKRILI DUGO ČUVANU TAJNU: Poznata imena članova žirija najvećeg takmičenja na Balkanu…

Druga sezona najpopularnijeg pjevačkog takmičenja “X Faktor Adria” koji će se od proljeća prikazivati u čak pet zemalja regiona uveliko se sprema, a predaudicije su nakon Skoplja, Podgorice, Splita, Zagreba, Banja Luke, Sarajeva došle i u Srbiju! Održana je audicija u Novom Sadu, a danas se završava trodnevna predaudicija u Beogradu, u Kombank Areni.


Potraga za novom muzičkom zvijezdom se nastavlja: posljednja predaudicija održava se u Beogradu i traje čak tri dana (13-15.2.2015.) tokom kojih će stručna komisija saslušati sve prijavljene kandidate i donijeti odluku o tome ko od njih prolazi dalje i dobija priliku da svoje pjevačke sposobnosti i factor “X” pokaže pred novim regionalnim žirijem.

Na Wikipediji se nalaze svi detalji o muzičkom takmičenju u zemljama koje imaju licencu za isti, otkriva “Mondo”, pa je na stranici za X Factor Adria za naše podneblje ispisano da će članovi žirija i mentori novim kandidatima u drugoj sezoni biti: Jelena Rozga, Vlado Georgiev, Gibonni i Emina Jahović!

Nakon dugog nagađanja ko će sjediti u čuvenim stolicama, iz produkcije bi zvanično saopštenje trebalo biti iznijeto sljedeće nedjelje, obzirom da takmičenje počinje narednog mjeseca i predaudicije se uveliko održavaju u gradovima širom regiona, sa velikom finalnom u Beogradu 15. februara.

Izvor: Doznajemo.com/Mondo

Najčitanije na portalu