Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

LJUBAV BRAČNOG PARA SA POSEBNIM POTREBAMA: Nezaposleni muž svako Valentinovo supruzi kupuje cvijet…

Bračni par Hasan i Muhsine Aktas iz turskog grada Siirta, unatoč preprekama koje imaju, on je slijep, a ona je osoba sa menatalnim poremećajem, u ljubavi nemaju prepreka. U bračne vode su uplovili prije 15 godina, a do danas, unatoč njihovim zdravstvenim preprekama, vole se i ne poznaju probleme.


Hasan (35) i Muhsine (34) su nezaposleni, a želja im je da imaju dijete kojem će pružiti svu ljubav ovog svijeta. Ne odvajaju se jedno od drugog, pomažu jedno drugom u kuhinji...

 

Hasan svakog 14. februara svojoj Muhsini kupuje cvijeće, a kako je kazao za Anadolu Agency (AA) zbog ljubavi nije imao nikakvih poteškoća ni prepreka.

Pojašnjava da su imali teških dana zbog finansijskih problema.

``Nisam zaposlen i živimo kao podstanari u jednom podrumu. Sada ne primamo ni naknadu koju smo imali kao osobe sa posebnim potrebama. To me ne sprečava da svako Valentinovo supruzi kupim cvijet``, poručio je Hasan.

Muhsine kaže da njen suprug „od jutra do pomoći traži posao“.

``Ranije je radio u jednoj školi. Želimo da nađe posao kako bismo imali svoje dijete. Mnogo ga volim``, poručila je Muhsine.

Izvor: Radiosarajevo.ba

Najčitanije na portalu