Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

POPULARNE OSOBA MASOVNO OBOLIJEVAJU: Roditelji i prijatelji ozbiljno zabrinuti za Zvezdu Granda…

Kako SCANDAL! saznaje Aleksandra Prijović ne osjeća se dobro u posljednje vrijeme! Često je iscrpljena, prehlađena, a za sve to krivi nastupe jer samo putuje iz grada u grad, i države u državu kako bi radila, te zbog nespavanja i premora organizam počinje da joj slabi.


“Ne mogu više ovaj tempo da izdržim, loše se osjećam, u posljednje vrijeme imam često temperaturu jer ne spavam noćima i hvata me brzo prehlada. Svi iz porodice su zabrinuti za mene i mole me da malo povedem računa jer nije normalno da se nekoliko puta razboljevam tokom mjesec dana. Ako ne povedem računa, završiću kao Radmila Manojlović i Katarina Grujić.

Najnapornije su mi romske svadbe, a na posljednjoj na kojoj sam radila sa Šabanom Šaulićem, nisam spavala cijele dvije noći i dva dana. Molila sam Boga da se pobiju da bih otišla u krevet da se naspavam kao čovjek, što se i desilo na kraju, pa se svadba rasturila. Sada sam čvrsto odlučila da se posvetim sebi, da se odmorim, odem na masaže i nekako dovedem u red, jer ne želim da mi se naruši zdravstveno stanje, bez njega poslije neću moći ništa”, rekla je Aleksandra Prijović za SCANDAL!

Izvor: Svet.rs

Najčitanije na portalu