Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

VELIKA TRAGEDIJA: Stravičan udes, otac našao sina mrtvog na putu…

Milisav Zečević (26) iz sela Kriva Reka na Zlatiboru i Nebojša Mikavica (37) iz Užica poginuli su jučer rano ujutru u stravičnom udesu na magistrali Užice - Zlatibor. Njih dvojica kolima su sa Zlatibora išli put Užica, a u mjestu Sušica prešli su u suprotnu traku i direktno se sudarili sa šleperom prijepoljske registracije.


Od siline udarca njihov automobil je bukvalno smrvljen, dijelovi su letjeli i 50 metara okolo, a i Milisav i Nebojša ostali su mrtvi na mjestu. Vozači koji su prvi stigli na mjesto udesa ostali su jučer ujutru nijemi pred stravičnom slikom... Krv, tijelo jednog poginulog na putu, automobil smrskan do neprepoznatljivosti, iskrivljena i polomljena debela čelična šasija kamiona, otkinut prednji lijevi točak šlepera...

Krenuli u pet

Milisav i Nebojša radili su kao konobari u jednoj od kafana u strogom centru Zlatibora. Milisav je smjenu završio još u srijedu u 15 sati popodne, a Nebojša je radio do ponoći. Zatim su se, kako su nam jučer ispričali neki od njihovih poznanika, našli na Zlatiboru. Gdje su proveli ostatak noći jučer se nije znalo... Oko pet sati sjeli su u Mikavičina kola i krenuli ka Užicu. Sedam-osam kilometara iza centra Zlatibora podletjeli su pod kamion.

Da nesreća bude još veća, Milisavljev otac Vladan čekao je sina na magistrali.

- Milisav je zvao Vladana da izađe pred njega na raskrsnicu na Mačkatu, da ga sačeka i poveze kolima, da ne ide pješice kući... Vladan je izašao na put, čekao sina, a pošto se Milisav nije pojavljivao, pokušao je da ga dobije telefonom... Nije se javljao, a kad je vidio da su putem prošla policijska kola pod rotacijom, ka Zlatiboru, krenuo je za njima... Nekoliko kilometara dalje, na putu je naišao na mrtvog sina... Pao je, kolima su ga odvezli u Hitnu pomoć - pričali su jučer prijatelji porodice.

Imao sina

U Krivoj Rijeci, u zaseoku Zečevići, muk.

- Bio je dobar, predobar mladić... Brinuo se o sinčiću, koji je bio malo kod njega, a malo kod majke u istočnoj Srbiji. Milisav je trčao na Zlatibor da radi, da zaradi koji dinar za sebe i dijete - kažu komšije.

Izvor: Kurir

Najčitanije na portalu