Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

DIREKTOR “GRANDA” SAŠA POPOVIĆ: Malo ko je očekivao da će ovo učiniti usred emisije…

Saša Popović je preuzeo rizik! Podsjetimo da je prošlo godinu dana otkad je imao ozbiljniju povredu i prelom rebara, a doktori su ga savjetovali da vodi računa kako se kreće, jer je povreda i dalje svježa, ali izgleda da Popović mnogo ne mari za medicinske savjete…

Kao direktor “Grand” produkcije Popović je skoro pa na sve spreman kako bi podigao atmosferu u svojoj emisiji i učinio je što zanimljivijom.


Zato je rizikovao da se opet povrijedi, tako što je usred snimanja emisije Zvezde Granda specijal koja je na rasporedu programa OBN TV ove nedjelje, 29.03.2015. od 15:30 h skočio na ivicu fotelje.

Saša je raspoloženo đuskao, dok su muzičari koji su stajali iza njega sve vrijeme posmatrali direktora plašeći se da ne padne.

Podsjetimo da je prošlo godinu dana otkad je imao ozbiljniju povredu i prelom rebara, a doktori su ga savjetovali da vodi računa kako se kreće, jer je povreda i dalje svježa, ali izgleda da Popović mnogo ne mari za medicinske savjete.

Na snimanju je bio i više nego veseo. Sve vrijeme je plesao sa gostima, pravio voziće, pa je čak i zapjevao.

Izvor: Doznajemo.com/Promo

Najčitanije na portalu