Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

GROMOGLASNI APLAUZ: Sarajka i Srebreničanin oduševili u Zvezdama Granda!

Sinoć je zvanično počela nova, "osvježena" sezona muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Šou je dobio potpuno novi koncept, počevši od samog sistema prolaska, dok su tu i nova scena, voditelji, žiri... Voja Nedeljković i Sanja Kužet su novi voditeljski par. Oni su objasnili pravila "igre", a potom se na sceni predstavilo preko 20 takmičara.


Žiri je u sljedećem sastavu: Šaban Šaulić - predsjednik, Aca Lukas, Dragan Stojković Bosanac, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić.

Kandidat izlazi na scenu, a kako bi došlo do toga da ga žiri vidi, potrebno je da svih 5 članova stisne taster kako bi se podigla zavjesa, što bi ujedno značilo prolazak dalje. Ukoliko ne dobiju glasove od svakog člana žirija, jedini spas takmičarima su specijalni žiri: Lepa Brena i Saša Popović.

Prvobitno je prošlo 14 takmičara, no po pravilu samo pet ide dalje. Žiri je odlučio, a to su: Mladen Žikić, Šefki Jahić, Ljubica Musovska, Jasmin Hasić i Hajra Bojadžija.

Jasmin je dečko iz Srebrenika, koji je vrhunski otpjevao pjesmu "Pariške kapije", dok je Hajra iz Sarajeva briljirala otpjevavši pjesmu Ane Bekute. Oboje su jednoglasnom odlukom žirija prošli dalje, a publika ih je nagradila gromoglasnim aplauzima.

Izvor: ekskluziva.ba

Najčitanije na portalu