Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Bolesni dječak rasplakao Radu Manojlović: Imao želju da je upozna! - VIDEO

Desetogodišnji Dalibor, nažalost, nema priliku da odrasta normalno, kao sva ostala djeca. Njegovi roditelji su za negovu bolest saznali od rođenja, te su se cijelo vrijeme posvetili njemu. Dalibor već odavno ima veliku želju - da upozna Radu Manojlović, a upravo to je bio razlog zašto je njegov otac pozvao emisiju ``Sve za ljubav``.

Voditeljica Katarina Šišmanović je porazgovarala sa dječakom, a on je na njeno pitanje koga bi volio upoznati, bez predumišljanja odgovorio - Radu. Zajedno sa ocem i voditeljicom, Dalibor se uputio do tržnog centra, a kada mu je Katarina rekla da sa njima pozove djevojku koja sjedi na klupi, on je to učinio, no odmah joj se bacio i u zagrljaj. Naravno, to je bila Rada, koja je po ko zna koji put pokazala svoju humanost i čitav dan odvojila za druženje s Daliborom. Pjevačica je bila izenađena ljubavlju dječaka, a i sama nije krila suze. Emocije su vladale sa svih strana, a nakon ovoga `Zvezdi Granda` možemo reći jedno veliko BRAVO.



Izvor: ekskluziva.ba

Najčitanije na portalu