Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

NOVI SKANDAL: Saznajte zašto je Adil sada optužen!

Otkad se u medijima pojavila informacija da je Adil Maskutović pretukao svoju ljepšu polovinu Anu Ramadanovski, agonija ovog pjevača ne prestaje!

Naime, na društvenoj mreži oglasio se vlasnik najpopularnije diskoteke u Hrvatskoj, koji je napisao da ga je, sada već Džejev bivši zet, prevario i u posljednjem trenutku i otkazao nastup. Naime, gazda kluba Marinko Bobinac obavijestio je goste svog lokala da se Adil neće pojaviti jer nije ispoštovao dogovor koji su imali kada su pregovarali oko njegovog gostovanja.


- Obavještenje! Š***k Adil otkazao je koncert zbog nepoštovanja dogovora, Dogovor je bio da mu se kapara u iznosu od 1.000 eura pošalje mjesec dana prije nastupa, a ostatak od 5.000 eura deset dana prije nastupa. A gospodin je zahtijevao da ima i tri sobe. Koja je tvoja garancija onda kretenčino? Smeće jedno! - napisao je besan vlasnik.

Mnogi komentari ispod ovog statusa bili su da je pjevač bahat, da ne treba nikada više da ga zovu da gostuje tamo, a nekima je bilo žao što neće imati prilike da ga slušaju.
Podsjećamo da je Maskutović otkazao sve nastupe koje je imao zakazane do kraja ovog mjeseca iz straha od suočavanja sa publikom, a čak ni za doček 2014. godine neće raditi kao što je planirao, pa će u jednom beogradskom klubu umjesto njega gostovati Aco Pejović. U želji da čujemo šta Maskutović ima da kaže na ovu temu, pozvali smo ga, ali se do zaključenja ovog broja nije javio.

Izvor: Alo.rs

Najčitanije na portalu