Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

UBILA SE JER JE PORUKU NAMIJENJENU LJUBAVNIKU poslala vlastitom mužu!

Britanska policajka Gail Crocker (46) vidjela se sa ljubavnikom, kolegom policajcem, dok je njen suprug Peter (49) bio na poslovnom putovanju u Londonu.

Kasnije te večeri policajka, inače majka dvoje djece, sa svog mobilnog telefona poslala je poruku sljedećeg sadržaja:

“Hvala ti na prelijepoj večeri. Voljela bih kada bi se viđali češće!”


Međutim, greškom ju je, umjesto kolegi ljubavniku, poslala svom suprugu. Kada se on vratio kući priznala mu je da ima aferu sa kolegom, ali je tvrdila da je to bio prvi put.

Sljedeći dan je u policijsku stanicu javila da je bolesna, i da neće doći na posao. Umjesto u službu, otišla je na seosko imanje nekoliko kilometara udaljeno od kuće i tu si je oduzela život.

Kako piše The Telegraph, popila je veću količinu tablete za spavanje i ušla u u prtljažnik svog automobila gdje je pronađena mrtva 15. juna.

Prijatelji su uočili njen bijeli Audi TT, nakon čega je njezin suprug otvorio gepek. Pronašao je tijelo svoje supruge, a pored njega praznu bočicu tableta za spavanje i oproštajno pismo.

The Telegraph piše da je policajka svoj SMS poslala 12. juna, a njezin suprug se vratio 13. juna, da bi sljedećeg jutra, 14. juna, opet otputovao.

Gail ga je nazvala, no Peter Crocker je bacilo mobitel na pod, tako da je morao je otići u trgovinu kupiti drugi.

Kasnije toga dana kad je stigao kući suprugu nije zatekao.

Kolega koji je s policajkom proveo večer nije dužan dati izjavu niti je njegov identitet otkriven u istrazi.

Istraga je sada zaključena, a mrtvozornica je zaključila da je smrt Gail Crocker posljedica njezine namjere da sebi oduzme život.

Izvor: doznajemo.com

Najčitanije na portalu