Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

ODBUKCIJA OTKRILA ISTINU O SMRTI KOJA JE ŠOKIRALA ZAVIDOVIĆE: Esad Ćatić je sam sebi zario nož u prsa…

U četvrtak se u Zavidovićima desio strašan događaj. Prema izvorima iz Policijske stanice Zavidovići, slučaj se dogodio u mjestu Novo Naselje, nedaleko od centra grada, javili su Zdici.info. Bolesni muškarac je počinio suicid!


Iako se u prvi mah mislilo da je supruga Mirsada Ćatić (45) nanijela smrtonosni ubod nožem u predjelu grudnog koša suprugu Esadu Ćatiću (54), obdukcija, koju je po nalogu tužioca Redže Delića iz Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona u UKC-u Tuzla u petak u posljepodnevnim satima obavio patolog dr. Zdenko Cihlarž – pokazala je šta se zaista dogodilo.

Ćatić je sam sebi zario nož u prsa, a uslijed zadobivenih povreda ovaj muškarac je preminuo. Na lice mjesta izašle su sinoć iza 20 sati službene osobe, uključujući dežurnog tužioca Redžu Delića, kako bi bio obavljen uviđaj.

Mještani pričaju da je preminuli Esad bio teže bolestan i da je bolest napredovala, a supruga Mirsada je u teškom psihičkom stanju i sinoć je bila pod nadzorom policije.

Izvor: doznajemo.com

Najčitanije na portalu