Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

OGLASILA SE I SEKA ALEKSIĆ: Evo šta je pjevačica na Fejsbuku napisala o bolnom operativnom zahvatu…

Nakon što je portal Svet.rs objavio da se pjevačica Seka Aleksić u utorak, 3. februara u jednoj privatnoj klinici u Beogradu podvrgla hirurškom zahvatu, oglasila se i pjevačica.

U objavi na svojoj Fejsbuk stranici Seka Alksić je tvrdi da je to netačnim informacijama.


– Piše se da sam operisala kapke i da se trenutno oporavljam! Apsolutna neistina! Žalosno je što na ovakav način moram da demantujem laži koje pišu o meni! Iskreno se nadam da do ovoga više neće dolaziti. Nažalost, ovakve stvari se rješavaju na sudu na kom ćemo se vidjeti – zaključila je Seka Aleksić u svojoj objavi na Fejsbuku.

Svet.rs je objavio da je pjevačica uradila gornje i donje kapke, da je trenutno zavojima i ne izlazi iz svoje kuće u Pazovi. Objavio je također, pozivajući se na izjave Sekinih prijatelja, da je pjevačica već dugo nezadovoljna svojim izgledom, da joj se nije dopadalo to što su joj kapci pali iako ima samo trideset i četiri godine.

Neki su taj njen demanti doveli u pitanje, pa je Seka Aleksić na Fejsbuk postavila još jednu objavu, ovoga puta ilustriranu.

– Javiše mi da je neka gospođa napisala na FB da sam okačila stare fotke i demantovala pisanja današnjeg portala – napisala je pjevačica i uz to priložila svoje fotografije na kojima u rukama drži današnje dnevne novine.


Izvor: Doznajemo.com/Svet.rs

Najčitanije na portalu